Monday, 8 August 2011

HARGA PENCUCI FABRIK/KAIN BERAROMAPENCUCI FABRIK/KAIN BERAROMA

Pati sabun pencuci Gred A yang diadun dengan pati minyak wangi, anti-bakteria dan suci, diperbuat daripada lemak sayuran.
Harga berpatutan setanding dengan harga sabun pencuci fabrik lain yang bermutu tinggi di pasaran.
Pakaian kotor tidak akan berbau busuk walaupun direndam semalaman (anti-bakteria). Baju, kain dan sebagainya menjadi amat bersih serta berbau harum seperti memakai minyak wangi. Untuk mendapat kesan haruman optimum, digalakkan guna bersama dengan Pelembut Fabrik Beraroma Hot Perfume di bawah. 
PENTING : Rendam basuhan sekurang-kurangnya 10 minit (wash only, air secara bergerak) sebelum basuhan dibasuh secara automatik (air basuhan dikeluarkan). PERHATIAN : Hati-hati dengan sabun pencuci fabrik lain di pasaran yang diperbuat daripada lemak binatang. Harga Promosi Sehingga 28hb Februari 2011 : (SM) RM15.50 (SS) RM15.90
PELEMBUT FABRIK BERAROMA 
Pati pelembut fabrik Gred A yang diadun dengan pati minyak wangi, anti-bakteria dan suci, diperbuat daripada lemak sayuran.
Harga berpatutan setanding dengan harga pelembut fabrik lain yang bermutu tinggi di pasaran.
Baju, kain dan sebagainya menjadi amat lembut, tidak berkedut dan mudah diseterika serta berbau harum seperti memakai minyak wangi. Untuk mendapat kesan haruman optimum, digalakkan guna bersama dengan Pencuci Fabrik Beraroma Hot Perfume di atas. 
PENTING : Guna Pelembut Hot Perfume pada bilasan terakhir, rendam basuhan sekurang-kurangnya 10 minit (wash only, air secara bergerak) sebelum air dikeluarkan.PERHATIAN : Hati-hati dengan pelembut fabrik lain di pasaran yang diperbuat daripada lemak binatang. Harga Promosi Sehingga 28hb Februari 2011 : (SM) RM15.90 (SS) RM16.50 PENCUCI PINGGAN MANGKUK BERAROMA


Pati sabun pencuci pinggan mangkuk Gred A yang diadun dengan pati minyak wangi, anti-bakteria, mengandungi losyen pelembab (yang pertama) dan suci, diperbuat daripada lemak sayuran.
Harga berpatutan setanding dengan harga sabun pencuci pinggan mangkuk lain yang bermutu tinggi di pasaran.
Menjadikan pinggan mangkuk amat bersih serta berbau harum, tempat basuhan juga berbau harum/menghilangkan bau busuk dari sisa makanan, malah melembutkan tangan (sabun pencuci lain merosakkan atau membuat tangan menjadi kasar).
PERHATIAN : Hati-hati dengan sabun pencuci pinggan mangkuk lain di pasaran yang diperbuat daripada lemak binatang.

PENCUCI SERBAGUNA
(Lantai, Perabot, Cermin Dll) 

Pati sabun pencuci Gred A yang diadun dengan pati minyak wangi, anti-bakteria dan suci, diperbuat daripada lemak sayuran.
Harga berpatutan setanding dengan harga sabun pencuci serbaguna lain yang bermutu tinggi di pasaran.
Jika digunakan pada lantai, selain mematikan kuman dan menjadikan amat bersih, ia turut memberi kesan selesa apabila dipijak serta berbau harum sepanjang hari. Jika digunakan pada perabot, kaca dan lain-lain akan memberi kesan kilauan luarbiasa, amat bersih, mematikan kuman serta mengeluarkan bau harum di dalam rumah/pejabat sepanjang hari.
PERHATIAN : Hati-hati dengan sabun pencuci serbaguna lain di pasaran yang diperbuat daripada lemak binatang.

No comments:

Post a Comment